Spring til indhold

Søg støtteordninger

Søg i støtteordninger
Nulstil søgning

EksportRådgivning - Sjælland

Mangler du for alvor at slå hul på et eksportmarked?

Eksportsparring - Sjælland

Eksportsparring er et tilbud til SMV’er med eksportambitioner. Forløbet består af to dele, der dels fokuserer på de interne forhold i virksomheden og dels på det marked, virksomheden ønsker at eksportere til.

Enterprise Europe Network - Sjælland

Find en samarbejdspartner i udlandet med verdens største erhvervsnetværk. Væksthus Sjælland er en del af Enterprise Europe Network. Det vil sige, at vi kan hjælpe dig med at finde en samarbejdspartner i udlandet.

Det kan vi, fordi vi samarbejder med godt 600 kontorer i mere end 50 lande. Små og mellemstore virksomheder og videninstitutioner kan få hjælp – både i forhold til eksport, import, projektsamarbejde og teknologisk samarbejde.

Vi hjælper også gerne din virksomhed – og det koster ikke noget.

IPR Produkter og beskyttelse - Sjælland

Få styr på patenter, varemærkeregistrering og beskyttelse af din viden. Vi viser dig, hvordan du kan udnytte dine rettigheder til gavn for din virksomhed.

Region
Alle

Kategori
Rådgivning

KinaVækst

Vil du sælge dine produkter og services i Kina? Vil du etablere kontor i Kina?

Vil du finde en kinesisk leverandør eller samarbejdspartner? Eller ønsker du at finde kinesiske investorer til din virksomhed? Vil du dialog med andre danske virksomheder i Kina? Så er KinaVækst fra Væksthus Sjælland det rigtige for dig!

Raket Vækst - Sjælland

Få fuld fart på din virksomhed med konkrete handlingsplaner. Arbejd med din strategi, skærp salgsprocessen og få nye kunder.

Rådgivning om EU-støtte

Få EU-støtte til dit projekt


Unik mulighed for innovative sjællandske virksomheder:
•Få gratis ekspertrådgivning
•Bliv guidet frem til EU-støttekronerne

Kategori
Tilskud

Zealand Global

Deltag i Zealand Global og få op til 100.000 kr. i tilskud til at blive klogere på, hvordan du rammer nye kunder i udlandet.

Kategori
Tilskud

Xsl file could not be processed

Tips til søgning

Hvis du ikke finder et program ved fritekst søgning, kan du søge på ord som "eksportrådgivning", "EU", teknologi", eller gøre brug af emneordene ovenfor.

 

Størstedelen af programmerne kan søges af virksomheder indenfor alle sektorer, uanset hvilket marked der søges til.