Spring til indhold

Søg støtteordninger

Søg i støtteordninger
Nulstil søgning

Bondgaranti

Med en bondgaranti kan virksomheder sikre sig mod, at en udenlandsk kunde uden grund trækker på en garanti, som virksomheden har stillet over for kunden.

Eksportkaution

Med en eksportkaution kan virksomheden lettere få kredit i banken til at betale materialer, lønninger og leverandører, mens ordrerne udføres.

 

Eksportlån

Et eksportlån er en hjælp til at få gennemført sunde eksportforretninger, som banker ikke kan give lån til på grund af den økonomiske krise.

 

Finansieringsgaranti

En finansieringsgaranti giver dig mulighed for at få finansieret veksler og remburser gennem din bank, så du slipper for at tage risikoen og får penge med det samme. Finansieringsgarantien dækker din banks risiko for tab.

 

Region
Alle

Kategori
Andet

Genforsikring af eksportvirksomheders kreditter

Beskyt din eksport mod tab med en Genforsikring. Genforsikring hjælper dig med at gennemføre løbende eksport med kort kredittid, når et privat kreditforsikringsselskab ikke ønsker at forsikre hele risikoen.

 

Investeringsgaranti

En investeringsgaranti kan sikre mod tab, når danske virksomheder etablerer datterselskaber i lande med ustabile politiske forhold.

 

Kaution for anlægslån

En kaution kan hjælpe dig med at få anlægslån i din bank, når du skal  investere i nye maskiner, produktionsanlæg eller udenlandske datterselskaber for at følge med efterspørgslen på dine produkter

Kontraktgaranti

En kontraktgaranti sikrer mod de tab, der kan opstå, hvis du bliver forhindret i at levere en konkret ordre til en udenlandsk kunde. Enten fordi kunden bryder kontrakten, eller fordi politiske forhold i kundens land gør leverancen umulig. Garantien dækker, indtil du har faktureret ordren.

 

Region
Alle

Kategori
Andet

Køberkreditgaranti

En Køberkreditgaranti kan være med til at sikre din virksomhed en ordre, når din køber i udlandet har behov for et lån til at betale for ordren. Garantien giver banken sikkerhed for lånet.

 

Region
Alle

Kategori
Andet

Lån til anlæg og maskiner

En kaution kan hjælpe dig med at få anlægslån i din bank, når du skal investere i nye maskiner, produktionsanlæg eller udenlandske datterselskaber for at følge med efterspørgslen på dine produkter.

 

Projektfinanseringsgaranti

EKF tilbyder at forsikre en væsentlig del af risikoen ved store projekter i udlandet, så de kan få lån i banker og bane vejen for dansk eksport.

 

Rembursgaranti

Med en rembursgaranti fra EKF kan du få din bank til at deltage i rembursbetalinger i lande og på markeder, hvor banken ellers ikke vil tage risikoen. Rembursgarantien dækker din banks risiko for tab, når kredittiden er op til 24 måneder.

 

SMV-garanti

Med en SMV-garanti hjælper virksomheden sin udenlandske kunde med at få kredit hos en bank. En SMV-garanti dækker op til 100 procent af bankens eventuelle tab. Virksomheden får sin betaling med det samme.

Sælgerkreditgaranti

Med en Sælgerkreditgaranti kan du tilbyde din kunde lang kredittid og sikre din virksomhed ordren. Garantien sikrer din virksomhed penge, hvis kunden ikke betaler som aftalt.

 

Region
Alle

Kategori
Andet

Xsl file could not be processed

Tips til søgning

Hvis du ikke finder et program ved fritekst søgning, kan du søge på ord som "eksportrådgivning", "EU", teknologi", eller gøre brug af emneordene ovenfor.

 

Størstedelen af programmerne kan søges af virksomheder indenfor alle sektorer, uanset hvilket marked der søges til.