Spring til indhold

Rådgivning - IFU

Xsl file could not be processed

Introduktion

IFU tilbyder rådgivning om blandt andet forretningsmuligheder, erhvervslovgivning og kultur i investeringslandene, evaluering af forretningsplaner, lokalisering, rekruttering samt samarbejde med lokale partnere. Derudover sikrer IFU nemmere adgang til lokale myndigheder samt relevante advokater, revisorer og erhvervsorganisationer.

 

Beskrivelse

IFU er med hele vejen:
IFU tilbyder rådgivning under forberedelse af investeringen, i forbindelse med etablering i udviklingslandet og indtil det oprettede selskab er økonomisk bæredygtigt. Ofte deltager IFU ligeledes i bestyrelsen i det selskab, der etableres i investeringslandet.

Bredt netværk af rådgivere:
IFU's investeringsrådgivere har mange års erfaring med investeringer i udviklingslande og IFU’s lokalt ansatte har et dybt kendskab til blandt andet erhvervsklima, kultur og sprog i investeringslandene.

IFU har derudover et bredt netværk af rådgivere, i de lande, fonden investerer i, og kan derfor henvise danske virksomheder til yderligere kompetent sparring.

CSR:
IFU bidrager ligeledes med viden og rådgivning om, hvordan virksomhederne håndterer og lever op til kravene om CSR (corporate social responsibility), der både stilles af IFU og er gældende i investeringslandene.

Læs mere her

Hvilke kriterier skal virksomheden opfylde?

Tilbuddet er målrettet alle danske virksomheder med internationaliseringspotentiale.

 

Hvad skal virksomheden gøre?

For yderligere information kontakt Senior Vice President, New Investments Peter Schwalbe på tlf.: 3363 7545 / 2268 7545 eller e-mail: psc@ifu.dk eller Senior Vice President, Investment Management Morten Christiansen på tlf.: 3363 7520 / 2268 7520 eller e-mail: mc@ifu.dk.

 

Kontaktinformation

IFU - Investeringsfonden for udviklingslande
Fredericiagade 27
1310 København K
Tlf.: 3363 7500
E-mail: ifu@ifu.dk


 

Siden er sidst opdateret:  15.01.2016