Spring til indhold

Nordjysk Erhvervsfremstoed i Norge

Xsl file could not be processed

Introduktion

Projektet har til formål at skabe samarbejdsrelationer mellem nordjyske og norske virksomheder særligt inden for den maritime og industrielle branche. Norge er i en rivende udvikling inden for en række brancher herunder offshore, det maritime og det industrielle område. Potentialet for flere ordrer og øget samarbejde med de nordjyske virksomheder er derfor stort.

 

Beskrivelse

Er du en nordjysk virksomhed med kompetencer og kapacitet til at gå efter det norske marked, har Nordjysk Erhvervsfremstød Norge som opgave at skabe kontakter og fremskaffe norske leads til nye underleverandøropgaver og samarbejder for nordjyske virksomheder, der kan og vil.

En fuldtidsansat konsulent i projektet tilbringer hovedparten af sin tid i Norge på besøg hos norske virksomheder og erhvervsfremmeaktører for at kortlægge de norske virksomheders efterspørgsel og behov for samarbejde med nordjyske virksomheder inden for særligt det maritime og industrielle område. Det kan være behovet for en dansk underleverandør, samarbejdspartner, agent eller lignende.

 

Hvilke kriterier skal virksomheden opfylde?

Virksomheder i Region Nordjylland kan søge.

Kontaktinformation

Boulevarden 13.
9000 Aalborg

Tlf. 25 20 15 66

Siden er sidst opdateret:  03.11.2015