Spring til indhold

House of Exporters - Tønder Erhvervsråd

Region
Region Syddanmark

Sektor
Alle

System.IO.FileNotFoundException: Could not find file 'C:\Octopus\Applications\Production\UM.Website\1.4.188-master\xsl\Shared\Share This Component.xslt'.
File name: 'C:\Octopus\Applications\Production\UM.Website\1.4.188-master\xsl\Shared\Share This Component.xslt'
  at System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)
  at System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES secAttrs, String msgPath, Boolean bFromProxy, Boolean useLongPath, Boolean checkHost)
  at System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize)
  at System.Xml.XmlDownloadManager.GetStream(Uri uri, ICredentials credentials, IWebProxy proxy, RequestCachePolicy cachePolicy)
  at System.Xml.XmlUrlResolver.GetEntity(Uri absoluteUri, String role, Type ofObjectToReturn)
  at System.Xml.XmlTextReaderImpl.OpenUrlDelegate(Object xmlResolver)
  at System.Runtime.CompilerServices.RuntimeHelpers.ExecuteCodeWithGuaranteedCleanup(TryCode code, CleanupCode backoutCode, Object userData)
  at System.Threading.CompressedStack.Run(CompressedStack compressedStack, ContextCallback callback, Object state)
  at System.Xml.XmlTextReaderImpl.OpenUrl()
  at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Read()
  at System.Xml.XmlLoader.Load(XmlDocument doc, XmlReader reader, Boolean preserveWhitespace)
  at System.Xml.XmlDocument.Load(XmlReader reader)
  at System.Xml.XmlDocument.Load(String filename)
  at Sitecore.Web.UI.WebControls.XslFile.DoRender(HtmlTextWriter output, Item item) Xsl file could not be processed: /xsl/Shared/Share This Component.xslt

Introduktion

HOUSE OF EXPORTERS er stedet,  hvor virksomheder får mulighed for en personlig og direkte kontakt med rådgivere og fremtidens dansk-tyske samarbejdspartnere og netværk. HOUSE OF EXPORTERS åbnede i maj 2015, og er det fysiske sted, hvor virksomheder på en nem, grænsenær og omkostningseffektiv måde kan etablere sig med henblik på samhandel mellem Skandinavien og Tyskland. HOUSE OF EXPORTERS tilbyder en række værdiskabende services til brugerne, der leveres på en kompetent og serviceorienteret måde.

Beskrivelse

HOUSE OF EXPORTERS er dit naturlige førstevalg, hvis du arbejder eller overvejer at arbejde med eksport. Med en geografisk placering nærmest præcis på den dansk-tyske grænse har vi en ekstraordinær kulturel forståelse for det tyske marked og adgangen til tysksproget arbejdskraft lige ved hånden.
Vi kombinerer erfaring, internationalt netværk og faglig ekspertise til at give din virksomhed forretningsmæssige fordele. Det gør vi med kompetent og relevant rådgivning og ved at skabe vidensbaserede arrangementer, der skaber værdi, uanset dit stadie. Så er din virksomhed stor eller lille, etableret eller bare interesseret  – så er vi dit naturlige næste skridt til at skabe succes med eksport.

Vejledningstilbud
· Individuel vejledning fra Tønder Erhvervsråd
· Eksportvejledning
· Etableringsvejledning
· Skabelse af netværk
· Individuel vejledning fra tilknyttede rådgivere fra vores netværk
· Regelmæssige inhouse-træffetider for eksterne konsulenter som f.eks. Danmarks Eksportråds internationaliseringsrådgiver og Væksthuset
· Mentorordninger
· Kompetenceudvikling

Hvilke kriterier skal virksomheden opfylde?

Tilbuddet er målrettet etablerede virksomheder i Tønder Kommune.

Hvad skal virksomheden gøre?

For yderligere information kontakt Christiane Franziska Plischke på tlf.: 2912 4735 cfm@toender.dk eller Carsten Borg på 6119 9508, carbor@toender.dk

Om udbyder

Tønder Erhvervsråd tilbyder hjælp til virksomheder, der ønsker at etablere sig på et nyt eksportmarked. Med Tønders grænsenære placering har Erhvervsrådet særligt omfattende viden om de erhvervsmæssige forhold og forretningskulturen i Tyskland.

Som nyt initiativ har Tønder Erhvervsråd etableret HOUSE OF EXPORTERS. HOUSE OF EXPORTERS er tilløbsstedet for virksomheder, der gerne vil komme ind på et nyt eksportmarked eller som gerne vil udvide deres netværk.

Kontaktinformation

Tønder Erhvervsråd
Vestergade 9
6270 Tønder
Tlf.: 7492 9395
E-mail: erhverv@toender.dk

House of Exporters
Allégade 15
6270 Tønder

Tlf.: 29 12 47 35/74 92 93 22
E-mail: cfm@toender.dk

 

Siden er sidst opdateret:  21.08.2015