Spring til indhold

Eksportstøtte til markedsudvikling

Region
Alle

Sektor
Kreative industrier

Udbyder
Music Export Denmark

Kategori
Tilskud

Xsl file could not be processed

Introduktion

Eksportstøtte til markedsudvikling understøtter det fortløbende arbejde med at etablere et band på et eller flere eksportmarkeder, eksempelvis gennem støtte til liveoptræden og anden markedsføring.

 

Beskrivelse

Danske musikere og musikselskaber kan søge om støtte til liveoptræden (koncerter, turneer, showcases, supportkoncerter, radiopromotions, interviews) og anden markedsføring (annoncering og køb af ydelser på eksportmarkederne som radio pluggers, pr-agenter osv.) i udlandet. Der kan søges til såvel enkeltstående kampagner som mere udstrakte forløb, der spænder over flere måneder.

Læs mere her

Hvilke kriterier skal virksomheden opfylde?

Tilbuddet er målrettet danske musikere og musikselskaber. Det er et krav, at der betales skat og rettighederne er hjemhørende i Danmark. Bedømmelsen af en ansøgning er baseret på en vurdering af, hvor stærk en forretningsplan, projektet er funderet i.

Der er ansøgningsfrist d. 15. i hver måned med undtagelse af juli.

Bemærk: Der kan søges om eksportstøtte til projekter, som løber fra førstkommende ansøgningsfrist og frem. Dvs. der kan som udgangspunkt ikke søges om støtte til projekter, som falder eller påbegyndes før en given ansøgningsfrist.

Hvad skal virksomheden gøre?

For yderligere information kontakt MXD eller gå direkte til oprettelsen af en ansøgning.

 

Kontaktinformation

MXD – Music Export Denmark
Allégade 14
2000 Frederiksberg
Tlf.: 8612 8444
E-mail: info@mxd.dk


 

Siden er sidst opdateret:  19.08.2015