Spring til indhold

Born Global

Region
Region Hovedstaden

Sektor
Alle

Xsl file could not be processed

Introduktion

Væksthus Hovedstadsregionen tilbyder Born Global-virksomheder tre workshops, der sætter fokus på centrale redskaber for at finde vejen til det globale marked.

Beskrivelse

Born Globals er virksomheder med et bredere globalt fundament. Væksthus Hovedstadsregionen afvikler workshops, tilpasset til netop denne type af virksomheder, med fokus på nogle af de centrale værktøjer til at finde vejen til internationale markeder.

De forskellige workshops vil blive styret af professionelle med hands-on-erfaring med de forskellige emner. Gennem tre ”quick and dirty”-workshops introduceres virksomhederne til hands-on-strategier og –redskaber, der bidrager til at optimere og fokusere indgangen til det globale marked.

Hvilke kriterier skal virksomheden opfylde?

Tilbuddet er målrettet virksomheder i Region Hovedstaden.

Hvad skal virksomheden gøre?

For yderligere information kontakt markedsføringskonsulent Per Nygaard på tlf.:
3010 8098, produktudviklingskonsulent Hans Christian Andersen på tlf.: 4034 9054 eller eksportkonsulent Henriette Kahré Freris på tlf.: 5213 8505.

Om udbyder

Væksthus Hovedstadsregionen tilbyder uvildig sparring til vækstvirksomheder i hovedstadsregionen.
Virksomheder, som ønsker at udfordre deres forretningsudvikling, kan få hjælp af Væksthusets konsulenter på Danmarks regning inden for bl.a. internationalisering, ledelse og salgsoptimering.

Kontaktinformation

Væksthus Hovedstadsregionen

Fruebjergvej 3

2100 København Ø

Tlf.: 3010 8080

E-mail: info@vhhr.dk

Siden er sidst opdateret:  28.09.2015